تبلیغات

طرز تهیه پوره ماهی دودی

پوره ماهی دودی

 مواد لازم برای (پاته) پوره ماهی دودی

ماهی دودی :400 گرم

نان تست برای سرو :6 عدد

ساقه کرفس با برگ :2 عدد

شاهی :2 دسته کوچک

برگ جعفری تازه :1 دسته کوچک

نمک و فلفل :به مقدار لازم پوره ماهی دودی طرز تهیه پاته (پوره ) ماهی دودی

ساقه کرفس را ریز خرد کنید و برگ ها را کنار بگذارید تا برای سرو استفاده کنید.

پوست ماهی دودی را بکنید و دور بیاندازید. ماهی را در غذاساز ریخته و پوره کنید. سپس پنیر خامه ای را بیفزایید و پوست لیموترشرنده شده، آب یکی از لیموها را به همراه مقداری برگ جعفری را نیز اضافه کنید.

این مخلوط را به مدت 20 ثانیه با غذاساز پوره کنید تا تبدیل به یک پاته نرم شوند. در صورت دلخواه می توانید کمی فلفل به آن اضافه کنید تا به طعم دلخواه تان دست پیدا کنید.

حالا شاهی ها، برگ های باقی مانده جعفری و برگ های کرفس را با هم داخل یک کاسه بزرگ بریزید و ساقه های خرد شده کرفس را نیز اضافه کنید.

روی مخلوط سبزیجات آب 1 عدد لیمو، مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید تا به سالادتان طعم و عطری دلپذیر بدهید.

یک تابه را حرارت دهید، تکه های نان را روی آن قرار دهید و سپس جسم سنگینی مانند یک تابه دیگر را روی نان ها قرار دهید تا بین دو تابه پرس شوند. اجازه دهید نان ها به مدت 1 دقیقه تست شوند.

حالا پاته خود را به همراه نان تست، برش هایی از لیمو، سالاد سبزیجات و یک لیوان نوشیدنی سرو کرده و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

پوره ماهی دودی نکات تکمیلی در مورد پوره ماهی

پوره ماهی جزو پیش غذا – اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 دقیقه میباشد .
پوره ماهی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار