تبلیغات

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای 440 گرم کنسرو لوبیا قرمز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری نمک 3 عددگوجه فرنگی 6 عددنان ترتیلا 1 پیمانه پنیر چدار 6 عددبرگ کاهو 1 عددآووکادو 1 عددانبه طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای با استفاده از یک چنگال، لوبیا ها، روغن زیتون، زیره، پودر چیلی، و نمک را در یک ظرف متوسط با هم بکوبید و هم بزنید.2 قاشق سوپخوری از مخلوط لوبیا را روی هر نان ترتیلا قرار دهید (بینِ وسطِ نان و انتهای آن). روی هر کدام 1 یا 2 قاشق سوپخوری از گوجه فرنگی خرد شده و پنیر بریزید و روی آن را با یک برگ کاهو بپوشانید.ترتیلا را جمع کنید و با آن یک استوانه تشکیل دهید. آن را داخل یک کاغذ مومی مخصوص آشپزی قرار دهید و دو طرفِ آن را ببندید. نان ها را از وسط نصف کنید. در صورت علاقه می توانید با آووکادوو انبه سرو کنید. طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

نکات

همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به اسنک و رول

1. گوجه فرنگی، آووکادو و انبه را به قطعات نیم سانتی متری تقسیم کنید.

2. پنیر چدار را رنده کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد تاکو لقمه ای

سالاد تاکو لقمه ای جزو پیش غذا – اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
سالاد تاکو لقمه ای را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار