تبلیغات

طرز تهیه رولت دورنگ با گوشت و مرغ

رولت دو رنگ به همراه گوشت و مرغ بسیار خوشمزه است و خیلی ها به آن علاقه دارند. طعم این غذا عالی است و پیش غذایی مناسب برای مهمانی ها می باشد.

روش پخت رولت دو رنگ با مرغ و گوشت

رولت دو رنگ با مرغ و گوشت هم بسیار مقوی است و هم یکی از غذاهای شیک و مجلسی است که می توانید آن را برای مراسمات خاص و رمانتیک تهیه کنید و میل کنید.

مواد لازم برای رولت دورنگ با گوشت و مرغ

گوشت دو بار چرخ شده = 300 گرم

گوشت مرغ چرخ کرده = 200 گرم

جعفری خرد شده= 100 گرم

هویج رنده شده= 50 گرم

زرشک= 50 گرم

مغز گردو خردشده= 70 گرم

پیاز متوسط = دو عدد

ورق فویل = یک متر

روغن مایع = 80 گرم

رب گوجه فرنگی= یک پیمانه

آبلیمو =سه قاشق سوپخوری

شکر= یک قاشق سوپخوری

نمک= به میزان لازم

دارچین، فلفل و ادویه کاری= به میزان لازم

رولت دورنگ با گوشت و مرغ طرز تهیه رولت دورنگ با گوشت و مرغ

در ابتدا یکی از پیازها را چرخ کنید و با مرغ و گوشت خلوط کنید سپس نمک و ادویه می زنیم. برای سس رولت، پیاز دیگری را چرخ می کنیم، سرخ می کنیم و رب را هم به ان اضافه می کنیم.

فلفل، نمک، ادویه و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دو لیوان آب جوش می کنیم. ورق آلومینیومی را روی سطحی صاف پهن می کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می کنیم تا گوشت به آن نچسبد، در ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانتی متر پهن می کنیم . گوشت مرغ را به آن اضافه می کنیم، آنها را صاف می کنیم و روی آن هویج، جعفری، زرشک و مغز گردو می ریزیم.

نها را در یک ظرف می پیچیم و هر دو طرف ورق فویل را جدا می کنیم تا آزاد شود و دوباره رولت قرار می دهیم و می گذاریم داخل سس به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشد.

سپس رولت را در آورید فویل را باز کنید و بعد از سرد شدن آن را برش دهید.

رولت دورنگ با گوشت و مرغ

» همچنین ببینید :

[امتیاز دهنده: 0 نفر و میانگین امتیاز: 0]

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار