کباب چنجه | طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی با طعمی بی نظیر
کباب چنجه یکی از خوش طعم ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در این مطلب طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوسفندی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای کباب چنجهروغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوریفیله یا ران گوسفند با کمی دنبه 1 کیلوگرمپیاز 2 عددفلفل دلمه ای به مقدار لازملیمو ترش 3 عددنمک و فلفل سیه به مقدار لازمماست به مقدار لازمدر ابتدا گوشت را به قطعات مساوی به قطر دو سانتی متری تکه تکه کنید تا در هنگام کباب کردن در یک زمان پخته شوند.
پیازها را با رنده ریز رنده کنید و با آب لیمو ترش تازه، فلفل و روغن زیتون درون ماست بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس گوشت را در این سس پیاز و ماست بخوابانید.
در ظرف را ببندید و درون یخچال قرار دهید و بگذارید حداقل 5 ساعت درون یخچال بماند تا ترد و مزه دار شود.
پس از اینکه گوشت ها نرم و آماده سیخ کشیدن شدند آنها را از سس خارج کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و با پشت کارد کمی روی آن بکوبید و سپس آنها را سیخ بزنید.
در لابه لای تکه های گوشت می توانید چند تکه دنبه و فلفل دلمه ای مربع خرد شده برای طعم بهتر قرار بدهید و همچنین دنبه لابه لای گوشت ها باعث می شود که کباب نسوزد.
سیخ های کباب را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا کباب ها خشک نشوند و سیخ ها را در هنگام کباب درست شدن چند بار بچرخانید و قبل از اینکه گوشت ها خشک شوند از روی آتش بردارید.
