تبلیغات

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی + فالوده خوشمزه و بدون دردسر

فالوده با نودل برنج چینیفالوده با نودل برنج چینیفالوده با نودل برنج چینی

فالوده با نودل برنج چینی دسری خنک است که در این روزهای گرم بسیار دلچسب خواهد بود. در این بخش روش تهیه آسان و بدون دردسر فالوده با برنج چینی را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای فالوده با نودل برنج چینیشکر سفید :2 پیمانهآب :2 پیمانهگلاب :1/4 پیمانهنودل برنج چینی :100 گرمفالوده با نودل برنج چینیفالوده با نودل برنج چینیفالوده با نودل برنج چینیطرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

شکر را در آب به کمک حرارت حل کرده و پس از سرد شدن کامل گلاب را به آن اضافه و با ظرف فلزی به مدت 4 الی 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.

نودل برنج را خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب جوش با حرارت ملایم بجوشانید.

نودل آماده شده را داخل صافی ریخته، آب سرد رویش بریزید و سپس کناری بگذارید.

پس از بسته شدن آب شکر (4 الی 5 ساعت) با نودل آماده مخلوط و با آب لیمو آماده سرو است.

 برای نگهداری طولانی, می توان در ظروف کوچکتر داخل فریزر گذاشت و نیم ساعت قبل از مصرف خارج و پس از باز شدن به آن آب لیمو اضافه و میل کرد.

فالوده با نودل برنج چینیفالوده با نودل برنج چینیفالوده با نودل برنج چینی

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و بابونه دسری شیک و خوش طعم

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار