تبلیغات

تارت خرما و گردو یک دسر مقوی برای افطار ماه رمضان

تارت خرما و گردو را به عنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی‌شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.

تارت خرما و گردو برای افطار ماه رمضان

مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای ۴ نفر

خرما : ۲۰۰ گرم
گردو : ۱۰۰گرم
شیر عسلی غلیظ : یک بسته
بیسکوییت دایجستیو : ۱۵ عدد
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
پودر دارچین : یک قاشق چایخوری

تارت

طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.تارت
بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک‌دستی به غلظت ماست به دست بیاید.
مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌های آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌ای روشن بگیرد.
بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.تارت

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار