تبلیغات

آموزش درست کردن سالاد اکوادوری باقلای سبز

آموزش درست کردن سالاد اکوادوری باقلای سبز در زیر طرز تهیه یک سالاد اکوادوری را برایتان قرار داده ایم در زیر آموزش درست کردن سالاد  باقلای سبز را برایتان گذاشته ایم امیدوارم که از تهیه این سالاد بسیار خوشمزه لذت ببرید. مواد لازم جهت ۳ تا ۴ نفر باقلای سبز دو پوسته شده                     نیم کیلو ...

آموزش درست کردن سالاد اکوادوری باقلای سبزآموزش درست کردن سالاد اکوادوری باقلای سبز

در زیر طرز تهیه یک سالاد اکوادوری را برایتان قرار داده ایم در زیر آموزش درست کردن سالاد  باقلای سبز را برایتان گذاشته ایم امیدوارم که از تهیه این سالاد بسیار خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم جهت ۳ تا ۴ نفر

باقلای سبز دو پوسته شده                     نیم کیلو

کره                                                    دو قاشق

سرکه                                                 دوقاشق

نمک و فلفل                                        به میزان لازم

طرز تهیه :

در امریکای مرکزی و جنوبی نیز مانند سرزمین خود ما باقلا فراوان است و فراوان خورده می شود ، اگر چه ما کمتر به فکر می افتیم از آن سالاد درست کنیم ، یا در واقع نام باقلای پخته را سالاد بگذاریم . باقلا را با اندکی نمک در آب بپزید تا نرم شود . سپس در آب کش بریزید و بگذارید خنک شود . کره را در تابه داغ کنید ، باقلا را در کره تفت بدهید و در ظرف سالاد بریزید و فلفل بپاشید و سرکه را روی آن بدهید .  این سالاد را به عنوان تنقّل یا به عنوان تره بار همراه با خوراک گوشت و مرغ می توان خورد . یک قاشق چای خوری آویشن شیرازی یا گلپر ساییده این سالاد امریکای مرکزی را اهلی و محلی می کند .

آموزش درست کردن سالاد اکوادوری باقلای سبز

خواص باقلای سبز

باقلا با نام علمی Vicia faba گیاهی از خانواده بقولات می‌باشد. گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن تا ۸۰ سانتیمتر می‌رسد.

برگهای آن متناوب و مرکب است که دارای برگچه‌هایی به شکل تخم مرغ می‌باشد. گلهای باقلا درشت و سفید که دارای لکه‌های سیاه و یا بنفش است. میوه آن که همان باقلا است دارای غلافی پوشیده از کرک به طول تقریبا ۱۲ سانتیمتر است. در هر غلاف تعدادی دانه قرار دارد.

گل و شاخه گلدار ، میوه و تخم باقلا مصارف طبی دارند. باقلا دارای ماده‌ای به نام فیتین Phytine می‌باشد که بسیار مغذی است و تقویت کننده بدن است. این ماده کلسیم بدن را تامین می‌کند. باقلا غذای خوبی است برای دوران نقاهت.

باقلای تازه و لطیف اگر پوست کنده شود و با نمک خورده شود و خوب جویده شود پیش غذای مطبوعی است. باقلای خشک خیلی مقوی است و سرشار از آهن و آهک می باشد، گرچه ویتامین ث آن کم شده است ولی اگر چند برگ آویشن در آن بیندازند طعم مطبوعی پیدا خواهد کرد. جوشانده گل باقلا به مقدار ۳۰ تا ۶۰ گرم برای یک لیتر آن نوشابه مدری است که اگر در فواصل غذا یک فنجان آن مصرف شود برای رماتیسم ، نقرس و درد مفاصل بسیار مفید است. جوشانده برگهای باقلا برای رفع ورم سر انگشتهای دست که به اصطلاح می گویند گوشه کرده است بسیار مفید است و در این مورد باید یک مشت گل باقلا را در یک لیتر آب به مدت نیم ساعت جوشانید و انگشت مریض را در آب جوشیده آن که گرم و داغ است فرو برد و مدتی نگه داشت.

خواص داروئی باقلا :

باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد.

۱) دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است.

۲) دم کرده گل باقلا سنگ کلیه را دفع می کند و برای قولنجهای کلیوی مفید است.

۳) جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است.

۴) جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد.

۵) از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید.

۶) باقلا را اگر با سرکه و آب بپزید و با پوست بخورید اسهال مزمن را درمان می کند.

۷) برای رفع گرفتگی صدا باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط کنید و بخورید.

۸) ضماد باقلا با شنبلیله و عسل برای نرم کردن دمل و ورم بناگوش و زیر چشم مفید است.

۹) ضماد باقلا جوش و کورک را می رساند و چرک را خارج می کند.

۱۰) برای درمان تکرر ادرار از جوشانده ریشه باقلا استفاده کنید.

۱۱) برای رفع التهاب و درد نوک انگشتان و ناخن باید یک مشت برگ باقلا را با نیم لیتر آب بجوشانید و بگذارید کمی سرد شود و انگشتان خود را به مدت دو ساعت در آن قرار دهید تا برطرف شود.

 گردآوری توسط : سایت جوانیها

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار