تبلیغات

طرز تهیه ترتا آل تستو

ترتا آل تستو

ترتا ال تستو غذای اشتها آور و خوش طعم ایتالیایی است که در کنار دیگر خوراکی ها بسیار دلچسب است.

 مواد لازم برای ترتا آل تستو

آرد :3 پیمانه

نمک :½ قاشق چایخوری

شیر گرم (32 درجه) :½ 1 پیمانه

ترتا آل تستوطرز تهیه ترتا آل تستو

آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسۀ بزرگ می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم.

شیر گرم را کم کم به مخلوط خشک اضافه می کنیم تا اینکه خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را روی یک سطح صاف گذاشته و خوب ورز می دهیم. خمیر را به 6 توپ تقسیم کرده و آنها را داخل یک کیسه به صورت درب بسته به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا ور آید.

هر توپ خمیری را روی سطح صاف باز می کنیم تا نازک شود. سپس آن را داخل تابه پهن کرده و هر طرف آن را به مدت 2 دقیقه می پزیم تا قهوه ای روشن شده و روی آن مانند حباب باد کند.ترتا آل تستونکات تکمیلی در مورد ترتا آل تستو

ترتا آل تستو جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ترتا آل تستو را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار