تبلیغات

طرز تهیه کوِازادیلای تند و سریع

کوِازادیلای تند و سریع

مواد لازم برای کوِازادیلای تند و سریع

ترتیلا (یا نان پیتا لبنانی) :دو عدد

خردل :1 قاشق چایخوری

پنیر چدار یا گودای رنده شده : 2/3 پیمانه

گشنیز یا جعفری خرد شده :1 قاشق غذاخوری

کوِازادیلای تند و سریع

طرز تهیه کوِازادیلای تند و سریع

خردل را روی نان مکزیکی پخش می کنیم یا در صورتی که از نان پیتا استفاده می کنیم، آن را از وسط باز و به دو لایه می کنیم.

پنیر چدار، پیازچه، گشنیز یا جعفری را روی آن می پاشیم. آن را دو تا می زنیم (در صورتی که از پیتا استفاده می کنید لایۀ دیگر را روی آن بگذارید) داخل نایلون (سلفون) می پیچیم و 20 تا 25 دقیقه در مایکروویو قرار می دهیم. یا بدون پلاستیک داخل قابلمه گرم می کنیم و سعی می کنیم در طول پروسه گرم کردن تنها یک بار آن را برگردانیم.

سپس اگر در مایکروویو گرم کردیم، پلاستیک را باز می کنیم و آن را به 4 یا 8 قسمت می بریم و با سالسای گوجه فرنگی میل می کنیم.

کوِازادیلای تند و سریع نکات تکمیلی در مورد کوِازادیلا

کوِازادیلا جزو غذای ملل – مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
کوِازادیلا را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار