تبلیغات

تاکوی استیک | طرز تهیه تاکوی استیک غذای خوشمزه با گوشت گوسفند

تاکوی استیک

آموزش طرز تهیه تاکوی گوشت

تاکوی استیک یک غذای خوشمزه و مقوی است که با گوشت گوسفند یا گوساله درست می شود. تاکو دارای ویتامین ب 12 است که باعث تولید انرژی در بدن می شود. این غذا پروتئین بدن شما را تامین می کند و برای افرادی که کم خونی دارند عالی است. بنا بر ذائقه خودتان می تونید گوشت گوسفند و یا گوشت گوساله را برای این غذا انتخاب کنید. زمان آماده سازی این غذا 20 دقیقه است و دستور تهیه این مطلب برای 4 نفر است.

مواد لازم500 گرم گوشت مخصوص استیک1قاشق چای خوری نمکنصف قاشق چای خوری فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری زیره سبز2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز1 قاشق جای خوری پوست لیموروغن دانه انگورسه چهارم پیمانه گوجه فرنگییک چهارم پیمانه تربچه برش خوردهیک قاشق غذاخوری آب لیموی تازهیک قاشق غذاخوری روغن زیتوننان ذرت مکزیکی یا تورتیلاگشنیزپنیر تازه مکزیکی نصف پیمانه8 قاچ لیموی تازه برای سروطرز تهیه

گریل را روی دمای بالا قرار دهید تا گرم شود.

بر روی گوشت استیک نمک، فلفل و زیره سبز بپاشید.

سپس پوست لیمو و پیاز را روی آن بریزید.

شبکه گریل را با روغن دانه انگور آغشته کنید و استیک را گریل کنید.

پس از تمام شدن کار، آن را بردارید و 10 دقیقه کنار قرار دهید.

گوجه فرنگی، تربچه، آب لیمو و روغن زیتون را درون یک کاسه کوچک ترکیب کنید.

تورتیلا را برش دهید و روی آن ترکیب گوجه فرنگی، گوشت گریل شده، گشنیز و پنیر تازه بریزید.

تاکوی گوشت آماده شده است و می توانید با یک قتچ لیمو آن را سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

اطلاعات تغذیه ای 

این غذا 290 کالری، 19 گرم چربی، 34 گرم کربوهیدرات، 19 گرم چربی، 599 میلی گرم سدیم، 2 میلی گرم آهن و 137 میلی گرم کلسیم دارد.

طرز تهیه سوپ تاکو ◘  طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

امیدواریم از تاکوی گوشت لذت برده باشید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار