تبلیغات

2 روش طرز تهیه خاگینه + خاگینه با ماست و خاگینه با گردو

آموزش طرز تهیه خاگینه با ماست و خاگینه با گردو

خاگینه ماست و خاگینه گردو از انواع خاگینه است که بسیار خوشمزه هستند. در این بخش هم 2 روش تهیه خاگینه را به شما آموزش می دهیم. خاگینه پیش غذای ساده ای است که از هم زدن سفیده تخم مرغ در روغن سرخ کردنی به دست می آید.

خاگینه پیش غذای خوشمزه ایرانی است که خیلی اسان تهیه می شود و در انواع مغز دار، رولتی، پفکی و … با مواد مختلفی مانند گردو و هویج تهیه می شود. در این بخش هم دو روش تهیه خاگینه با ماست و خاگینه با گردو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خاگینه ماستآرد یک چهارم پیمانه یا 35 گرمشیر یا ماست یک سوم پیمانه یا 80 میلی لیتربکینگ پودر یک قاشق مرباخوری یا 3 گرمتخم مرغ 3 عددزعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری یا 15 ملی لیتترروغن مایع نصف پیمانه یا 110 گرمدارچین یک قاشق سوپ خوری برای تزیینمواد لازم برای تهیه شربتآب سه چهارم پیمانه یا 180 میلی لیترشکر یک و یک چهارم پیمانه یا 250 گرمزعفران دم کرده یک قاشق سوپ خوری یا 15 نیلی لیترگلاب به میزان لازمخاگینه ساده با ماستطرز تهیه خاگینه ساده با ماست

ارد را با ماست و بکینگ پودر مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و آنها را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید. اگر گلوله های آرد پس از هم زدن، باز نشد، مخلوط را از صافی عبور دهید.

زعفران دم کرده را به مواد قبلی اضافه کنید، سپس درون تابه ای، کمی روغن بریزید و آن را بر روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

حالا مواد را در تابه بریزید و به مدت 1 دقیقه، در تابه بگذارید، سپس مواد درون تابه را برش بزنید و برگردانید تا دو طرف آن سرخ شود. 12 تا 15 دققه برای پختن کافی است.

حالا سراغ تهیه شربت بروید، اب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر به صورت کامل در آب حل شود، سپس گلاب را هم به آن اضافه کنید.

شربت را روی خاگینه بریزید و بعد از یکی دو جوش زدن، آن را از روی حرارت بردارید، حالا خاگینه آماده شده را در صورت تمایل می توانید، با استفاده از دارچین و گردو آن را تزیین کنید و میل کنید.

نکته : خاگینه را می توان به مدت زمان ۱۲ ساعت، در ظرفی در بسته و در یخچال نگهداری کرد.

مواد لازم برای تهیه خاگینه گردوتخم مرغ 2 عددماست 3 قاشق سوپ خوریوانیل یک چهارم قاشی چای خوریارد 4 قاشق سوپ خوریآرد سمولینا یک قاشق سوپ خوریبیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوریشکر قهوه ای یک قاشق سوپ خوریپودر گردو 3 قشاق سوپ خوریروغن مایع یک قاشق سوپ خوری

خاگینه با گردو

طرز تهیه خاگینه با گردو

ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و هم بزنید تا جایی که حجم آن 2 برابر شود.

روغن مایع را اضافه کنید و تا مخلوط شدن کامل مواد باید هم بزنید. سپس ارد، آرد سمولینا و پودر گردو را به مواد قبلی اضافه کنید و با لیسک آنها را هم بزنید.

سپس ماست و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، حالا تمام مواد را درون قیف بریزید و بعد آن را در قالب ساوارین یا قالب مینی دونات بریزید و آن را در فر که از قبل روشن کرده اید و روی دمای 175 تنظیم کرده اید، قرار دهید، 15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت این خاگینه کافی است. حالا پس از آماده شدن، بگذارید تا خنک شود، سپس آن را از درون قالب خارج کنید و پس از قرار دادن در شربت می توانید سرو کنید.

املت مکزیکیخاگینه با ذرت

امیدواریم که این دو نوع خاگینه مورد پسند شما قرار بگیرند.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار